DOBAVLJAČI    
 


HB BODY S.A. je osnovana 1992 godine radi proizvodnje i distribucije visoko kvalitetnih proizvoda za industriju reparacije automobila.Ova firma sa sedištem u Solunu,svoje proizvode izvozi u više od 55 zemalja širom sveta.Zbog najboljeg odnosa cene i kvaliteta gitova,lakova,boja i zaštita HB BODY je postao nezaobilazan izbor svakog majstora i lider na nasem tržištu.


ER-Lac fabrika iz Atine,na nasem tržištu je najpoznatija po svom poliuretanskom laku za parket koji je zbog svoje velike izdržljivosti i lakoće rada sa njim postao proizvod broj 1 medju parketarima. U svom proizvodnom programu ER-Lac je u mogućnosti da Vam ponudi visokokvalitetne vodoperive boje za unutrašnje zidove i fasade koje odlikuje velika pokrivna moć,lakove za nameštaj,auto boje,gitove za drvo,emajle....Takođe kompanija ER –Lac sve više pažnje obraća na proizvodnju ekoloških boja i lakova na vodenoj bazi za šta poseduje i sertifikat ISO 14001:2004.


Smridex je Grčki proizvodač abrazivnih materijala. Postoji od 1982. godine i proizvodi sve vrste abrazivnih materijala. Veliki proizvodni kompleks u Grčkoj, moderno opremljen i potpuno automatizovan, kao i specijalizovano tehničko osoblje koje kontinualno radi na istraživanju, razvoju i kontroli kvaliteta, svrstavaju Smirdex u jednog od najkonkurentnijih proizvodaca u ovoj oblasti. Od 1999. godine poseduju i EN ISO 9001 serifikat izdat od nemačkog TÜV-a.

CHEMMAX je proizvodni program koji se proizvodi u fabrici NEVENA Leskovac.U svom programu sadrže emajle,lazure i lakove namenje za upotrebu u građevinarstvo,drvnoj i metalnoj industriji kao i za široku potrosnju.

Nevena LESKOVAC pored CHEMMAX-a takodje proizvodi liniju NEVENALUX iz koje se posebno ističe LAK LAZURA sa primesama voska za dugotraju zaštitu.


Irkomove proizvode odlikuje najviši kvalitet,koji bi zadovoljio i najprobirljivije kupce.Proizvodi koji su pravljeni da traju čiji su najbolji predstavnici IRKOM GOLD lazura sa visokim procentom voska i 3u1 brzosušivi emajl na uljanoj bazi koji menja 3 proizvoda(antirost,osnovnu i završnu boju)

DOLLMAR

DOLLMAR Spa Italija je fabrika specijalizovana za proizvodnju rastvarača i razređivača tako da činjenica da su njihovi razređivači vrhunskog kvaliteta ne treba da iznenadi nikoga. Ono što treba da iznenadi je cena koja je jako slična cenama manje kvalitetnih, reciklovanih razređivača pakovanih u jeftinim PVC ambalažama,u pakovanju od 0,9L ,za razliku od DOLLMAR-ovih razreživača koji su pakovani u kvalitetnim limenkama i punjeni tačno 1L. U svojoj ponudi DOLLMAR ima nitro,uljani,akrilni,poliuretanski ,sintetički razređivač i skid boju.

MASTICIMASTICI VOTTERO iz Torina je fabrika koja se više od 25 godina bavi proizvodnjom i distribucijom silikona, lepkova, zaptivnih masa i sprejeva. Kvalitet,ozbiljnost i fleksibilnost su karakteristike po kojima su se izdvojili tokom vremena.U ponudi imamo acetatne silikoni u nekoliko boja, akrilni gitovi,silikoni za visoke temperature.

PRODYVERPapiri za zaštitu i zaštitne folije namenjene autolakirerima. Prilikom farbanja je delove karoserije koji se ne farbaju neophodno zaštititi od mogućeg slučajnog prenošenja boje. Papire i foliju odlikuje velika moć nepropustljivosti boje a samim tim je to i garant dobre zaštite.

 

BISONHolandski proizvodjač ciji je MONTAGE GIT postao alat svakog majstora.
DEKOR Dekor Priboj - Domaći proizvođač iz čijeg proivodnog programa se izdvaja DEKORLES sa voskom-visokokvalitetna lazura za drvo sa visokim procentom voska koji pruža dugotrajnu zaštitu a po ceni je koja je drastično jeftinija od bilo kojeg sličnog proizvoda. U svom proizvodnom programu imaju širok spektar proizvoda od kojih bismo izdvojili : nitro razredjivač u PVC ambalaži, kuvani firsnis i sredstvo protiv žiška.


Paste za poliranje iz Velike Britanije.


Domaća fabrika lepkova iz Prijepolja-lepkovi za drvo,keramiku,gumu...

 

Tigar lepkovi.

 

 

Pur pene i silikoni domaće proizvodnje koji kvalitetom konkurišu svima dok po ceni njima niko ne može dakonkuriše!!!

MIMONT

Molersko-farbarski alati.